ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Θεραπείες Σώματος
Κέντρο Αισθητικής Ραφήνα
Κέντρο Αισθητικής Ραφήνα
Κέντρο Αισθητικής Ραφήνα
Κέντρο Αισθητικής Ραφήνα
Κέντρο Αισθητικής Ραφήνα
Κέντρο Αισθητικής Ραφήνα
Κέντρο Αισθητικής Ραφήνα
 
Καταπολέμηση κυτταρίτιδας
Η κυτταρίτιδα δημιουργείται από κακή τοπική αιμάτωση, η οποία έχει ως αποτέλεσμα τα λιποκύτταρα εκείνης της περιοχής να μην τρέφονται καλά. Έτσι ο οργανισμός, αντί να αναδομεί και να καίει το λίπος, το στέλνει να αποθηκευθεί στα λιποκύττρα εκείνα που το έχουν πιο πολύ ανάγκη για να τραφούν. Η συσσώρευση λίπους οδηγεί τα συγκεκριμένα λιποκύτταρα να αυξάνουν σε όγκο, με αποτέλεσμα να συμπιέζουν τα αγγεία, να εμποδίζουν τις ανταλλαγές ουσιών και να επιδεινώνουν το πρόβλημα της μικροκυκλοφορίας.

Η αντιμετώπιση της διαφέρει ανάλογα το πρόβλημα και περιλαμβάνει εξατομικευμένες θεραπείες διάρκειας ½ έως 1 ½ ώρας.

 
Σύσφιξη επιδερμικής χαλάρωσης
Για την αντιμετώπιση του προβλήματος χρησιμοποιούμε τη μέθοδο fraxpeel σε συνδυασμό με κατάλληλα προϊόντα για αύξηση της καλαγονογέννεσης. Η μέθοδος fraxpeel είναι μια εύχρηστη μέθοδος αύξησης των αυτόλογων κυτταρικών λειτουργιών, εξαιρετικά αποτελεσματική στην πρόληψη της γήρανσης του δέρματος. Αυξάνει θεαματικά την αποτελεσματικότητα των ενεργών συστατικών (όπως βιταμίνες και αντιοξειδωτικά) όταν αυτά εφαρμόζονται τοπικά στο δέρμα.
 
Αποτοξινωτικές θεραπείες κατά των κατακρατήσεων
Οι περισσότερες γυναίκες αντιμετωπίζουν πρόβλημα έντονων πρηξιμάτων, οι λεγόμενες κατακρατήσεις, λόγω κακής κυκλοφορίας του αίματος. Η αντιμετώπιση τους γίνεται με θεραπείες που περιλαμβάνουν εφαρμογή κατάλληλων προϊόντων για την άμεση απομάκρυνση των τοξινών και ειδικό λεμφικό μασάζ.
 
Καταπολέμηση τοπικού πάχους
Εφαρμογή εξειδικευμένων προϊόντων και μασάζ λιπογλυπτικής.
 
Ενυδατικές απολεπιστικές θεραπείες (Σοκολατοθεραπεία, 24Κ, Μέλι)
Οι θεραπείες αυτές περιλαμβάνουν μια ολοκληρωμένη περιποίηση για την υγιεινή και τη φυσιολογική λειτουργία του δέρματος. Περιλαμβάνει peeling, ενυδατικές μάσκες και εφαρμογή αιθέριων ελαίων.